Na foto-natječaju ‪"Drugo lice Grada" najviše je glasova dobila fotografija „Lokrum u okviru" Điva Matića, drugo je mjesto osvojila fotografija „Prema Zapadu" Franje Barišića, a fotografija „Snaga čovjeka" Željka Tutnjevića osvojila je 3. mjesto.

 Na foto-natječaj pristiglo je 18 fotografija. Fotografije su izložene u našemu prostoru na Batali, gdje se i dalje mogu razgledati tijekom radnog vremena Kluba za mlade Drito (ponedjeljak-petak 10-15h, srijedom i 18-21h). Posjetitelji izložbe mogli su za najbolju fotografiju glasovati do petka 21.8.2015. u 21h. Tim su glasovima pribrojeni lajkovi kojima su fotografije u albumu na Facebook stranici Europskog doma Dubrovnik bile označene do 21.8. do ponoći. Autori nagrađenih fotografija nagrade će primiti zajedno s primjercima razglednica s motivima njihovih fotografija.

Akcija „Dubrovnik za sve!" ovime uskoro završava, ali udruga Europski dom Dubrovnik će, sukladno mogućnostima, i dalje voditi brigu o sugrađankama i sugrađanima kojima je potrebna pomoć. Velika hvala svima koji su pokazali zanimanje za probleme društveno ranjivih skupina u Dubrovniku!

index 2index