Izložba fotografija „Drugo lice Grada“ otvorena je 14. kolovoza u prostoru udruge Europski dom Dubrovnik. Izložbu je otvorio dubrovački sportaš Mihovil Španja, uz pratnju mladog glazbenika Roberta Perića.

 Ova je izložba završna aktivnost akcije „Dubrovnik za sve!“ kojom je Europski dom Dubrovnik želio skrenuti pozornost na probleme društveno ranjivih skupina u Dubrovniku. Fotografije su snimile autorice i autori bez ili sa srednjom razinom fotografskog iskustva i profesionalni fotografi.

Izložba se na Batali može pogledati do 21. kolovoza u terminima: 10 do 15 sati i 18 do 21 sat. Fotografije s izložbe možete pogledati i u našoj fotogaleriji, a na našoj Facebook stranici možete glasati za najbolju fotografiju. Tri fotografije koje dobiju najviše glasova po završetku izložbe bit će tiskane na razglednicama, a njihovi će autori/ice dobiti i novčane nagrade.

Akcija „Dubrovnik za sve!“ organizirana je uz potporu fondova iz Islanda, Lihtenštajna i Norveške, a putem natječaja “Solidarnost i društveni kapital u lokalnoj zajednici” Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Medijski pokrovitelj je portal dubrovniknet.